LegitFTA

Mirë se vini në LegitFTA.

 1. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Mirë se vini në legitfta.com ! Legjitim të MTL Burim! Featuring Falas Ekskluzive mbështetje për të gjithë MTL ngritur krye kutitë! Ju lutem Prezantoni veten në bord këtu.

   Forumi Veprime:

   Temat: 5,563
   Postimet: 21,881

   Postimi I Fundit:

  2. Të ndihmojë për të mbajtur forume të lirë e konfliktit, argumenteve dhe të tjera pettiness.

   Forumi Veprime:

   Temat: 1
   Postimet: 1

   Postimi I Fundit:

  3. Informacion në lidhje me LegitFTA-Shop

   Forumi Veprime:

   Temat: 12
   Postimet: 97

   Postimi I Fundit:

  4. E vërtetë MTL Satelitore

   Forumi Veprime:

   Temat: 219
   Postimet: 2,356

   Postimi I Fundit:

  5. Ju lutem mos ngurroni për të shtuar Sugjerime ju mund të keni për të ri pjesët që mund të jetë interesant për anëtarësimin tonë.

   Forumi Veprime:

   Temat: 17
   Postimet: 85

   Postimi I Fundit:

  6. Ju lutem raportoni çfarëdo Forum problemet ose Çështjet të cilat ju mund të jetë duke Përjetuar këtu.

   Forumi Veprime:

   Temat: 41
   Postime: 265

   Postimi I Fundit:

   
 2. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Forumi Veprime:

   Temat: 0
   Postime: 0

   Postimi I Fundit:

   Kurrë nuk
  2. Sendet e ofruara nga LegitFTA anëtarë.

   Forumi Veprime:

   Temat: 0
   Postime: 0

   Postimi I Fundit:

   Kurrë nuk
  3. Sende të lira të ofruara nga LegitFTA anëtarë.

   Forumi Veprime:

   Temat: 2
   Postime: 6

   Postimi I Fundit:

  4. Anëtarët të cilët dëshirojnë të shesin në LegitFTA duhet të ketë të paktën 10 postimet e bëra dhe ishte një anëtar aktiv. Nuk shitësit ose të përhershme! ne do të ju gjej!

   Forumi Veprime:

   Temat: 0
   Postime: 0

   Postimi I Fundit:

   Kurrë nuk
   
 3. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Bëni pyetje tuaja në se si të merrni filluar me MTL këtu. Ne ishim të gjithë Newbies në një kohë, nuk ka heshtur pyetje.

   Forumi Veprime:

   Temat: 58
   Postime: 337

   Postimi I Fundit:

  2. Forumi Veprime:

   Temat: 6
   Postimet: 14

   Postimi I Fundit:

  3. Forumi Veprime:

   Temat: 7
   Postimet: 24

   Postimi I Fundit:

   
 4. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Forumi Veprime:

   Temat: 766
   Postimet: 3,200

   Postimi I Fundit:

   
 5.  
 6. Forumi
  Postimi I Fundit
   
 7. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Diskutime/Udhëzon në rrugë të Motors dhe Enët

   Forumi Veprime:

   Temat: 42
   Postimet: 523

   Postimi I Fundit:

  2. Diskutime/Udhëzon në rrugë të Motors dhe Enët

   Forumi Veprime:

   Temat: 57
   Postimet: 497

   Postimi I Fundit:

  3. Diskutimet e LNB & LNBF

   Forumi Veprime:

   Temat: 53
   Postimet: 415

   Postimi I Fundit:

  4. Kaloni Konfigurimin/Settings

   Forumi Veprime:

   Temat: 14
   Postime: 73

   Postimi I Fundit:

  5. Diskutimet e Gjellë Lloje/Madhësive

   Forumi Veprime:

   Temat: 25
   Postimet: 253

   Postimi I Fundit:

  6. OTA / Antena Diskutime

   Forumi Veprime:

   Temat: 12
   Postimet: 32

   Postimi I Fundit:

   
 8. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Si titull shteteve. Diskutimet në më shumë anën teknike të MTL Hardware/përfituesit/Programim etj"

   Forumi Veprime:

   Temat: 33
   Postimet: 331

   Postimi I Fundit:

   
 9. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Triplex - Si të të bëjë të gjitha.

   Forumi Veprime:

   Temat: 4
   Postime: 8

   Postimi I Fundit:

  2. Pas Raptor HD Udhëzon/Doracakët, Udhëzimet Setup

   Forumi Veprime:

   Temat: 4
   Postime: 10

   Postimi I Fundit:

  3. Pas Amiko 8900 HD Udhëzon/Doracakët, Udhëzimet Setup

   Forumi Veprime:

   Temat: 5
   Postime: 7

   Postimi I Fundit:

  4. Postimi i juaj Udhëzon/Doracakët, Udhëzimet Setup

   Forumi Veprime:

   Temat: 41
   Postimet: 60

   Postimi I Fundit:

  5. Pas Anaconda HD Udhëzon/Doracakët, Udhëzimet Setup

   Forumi Veprime:

   Temat: 16
   Postime: 18

   Postimi I Fundit:

   
 10. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Të ndryshme të mjeteve të lidhura me Satelit-PC,Etj

   Forumi Veprime:

   Temat: 19
   Postimet: 57

   Postimi I Fundit:

  2. Apps për MTL / Telefonat Etj

   Forumi Veprime:

   Temat: 9
   Postime: 29

   Postimi I Fundit:

   
 11. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Diskutimet e shtuar në Akordim për PC/USB/PCI Kartat Për MTL

   Forumi Veprime:

   Temat: 11
   Postime: 377

   Postimi I Fundit:

  2. Software për PC DVB Tuners

   Forumi Veprime:

   Temat: 9
   Postime: 9

   Postimi I Fundit:

   
 12. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Jashtë Temës dhe diskutime të përgjithshme të forumit.

   Forumi Veprime:

   Temat: 2,686
   Postimet: 17,771

   Postimi I Fundit:

  2. Pas tuaj të preferuar recetave këtu

   Forumi Veprime:

   Temat: 46
   Postimet: 154

   Postimi I Fundit:

  3. Postimi i juaj funnies këtu.

   Forumi Veprime:

   Temat: 1,025
   Postimet: 1,647

   Postimi I Fundit:

  4. Një vend për të marrë ndihmë dhe bëni Pyetje të, apo pas automjetit të lidhura lajme

   Forumi Veprime:

   Temat: 64
   Postimet: 192

   Postimi I Fundit:

   
 13. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Shih whats në TV Tani në Hark!

   Forumi Veprime:

   Temat: 25
   Postimet: 1,757

   Postimi I Fundit:

   
 14. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Lajmet Eh!

   Forumi Veprime:

   Temat: 289
   Postimet: 533

   Postimi I Fundit:

  2. Lajmet në Shtetet

   Forumi Veprime:

   Temat: 159
   Postimet: 267

   Postimi I Fundit:

  3. Nëpër Botë

   Forumi Veprime:

   Temat: 144
   Postimet: 204

   Postimi I Fundit:

  4. Vendi juaj për të diskutuar ngjarjet në Satelitore Botërore.

   Forumi Veprime:

   Temat: 761
   Postimet: 858

   Postimi I Fundit:

  5. Internet lajme dhe artikuj

   Forumi Veprime:

   Temat: 1,012
   Postimet: 1,304

   Postimi I Fundit:

  6. Lajmet e fundit dhe Gadgets në Teknologji

   Forumi Veprime:

   Temat: 233
   Postime: 304

   Postimi I Fundit:

  7. Vendi juaj për të diskutuar mbi Sportet e ngjarjeve sportive dhe

   Forumi Veprime:

   Temat: 223
   Postimet: 394

   Postimi I Fundit:

  8. Asgjë të bëjë me Filma,TV,Radio,Argëtuese lajme,Komente, dhe kështu me radhë.

   Forumi Veprime:

   Temat: 577
   Postimet: 2,151

   Postimi I Fundit:

  9. Ngjarjet e fundit Hapësirë

   Forumi Veprime:

   Temat: 147
   Postimet: 170

   Postimi I Fundit:

  10. Një lajm që nuk përshtaten diku tjetër

   Forumi Veprime:

   Temat: 996
   Postimet: 1,200

   Postimi I Fundit:

   
 15. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Vendin tuaj për të pyetur në lidhje me Hardware/Software Çështjet

   Forumi Veprime:

   Temat: 49
   Postimet: 159

   Postimi I Fundit:

  2. Diskutimi në Shtëpi Media players, të tilla si WDTV JETOJNË, D-Link Boxee, Apple TV, Seagate Goflex,etj

   Forumi Veprime:

   Temat: 12
   Postimet: 21

   Postimi I Fundit:

  3. Diskutimet për Android , iOS , BlackBerry etj.

   Forumi Veprime:

   Temat: 12
   Postime: 16

   Postimi I Fundit:

   
Çfarë po ndodh?

Users active in the past 48 hoursPërdorues aktivë në të kaluarën 48 orë

Legit Kontrollor - Super Moderator - Administratorët - Moderatorët - VIP - Prodigy - Enigma 2 Skinner - Vizituar Stafi

Spam-O-Matic StatisticsSpam-O-Matic Statistikat

16389 Spammers Që U Është Mohuar Regjistrimi

MySQL Pyetje vB Optimizohet ka shpëtuar këtij forumi
20,398,178
 
Contains unread forum posts Përmban palexuar forumi postimet Contains no unread forum posts Përmban asnjë mesazh të palexuar forumi postimet
Forum is a category Forumi është një kategori Forum is a Link Forumi është një Lidhje
Site protected by 6Scan